Over ons

Bouwteam P&O is een hecht samenwerkingsverband van meerdere partners. Wij staan dichtbij onze opdrachtgevers. Meedenken over oplossingen en werk uit handen nemen zit ons in het bloed. Samen met onze partners hebben wij alle vakdisciplines in huis om ieder bouw- of onderhoudsproject op professionele wijze uit te voeren. Op papier werken onze partners als zelfstandigen, maar in de praktijk voelen zij zich sterk verbonden met het team. De jarenlange samenwerking is daar het levende bewijs van.

Visie

Bouwteam P&O kent een duidelijke structuur. Onderling vertrouwen, openheid en betrokkenheid staan bij ons voorop. Gezamenlijk hebben wij één belang: het beste product leveren voor onze klanten. Ons motto: doe wat je zegt en zeg wat je doet. Een goede voorbereiding met de juiste afstemming en planning zorgt er immers voor dat doelen optimaal behaald worden.

Jonge professionals

Wij vinden het belangrijk dat jonge professionals de kans krijgen om multidisciplinaire ervaring op te doen. Op die manier doen zij grondige kennis op en leren zij de fijne kneepjes van het vak. Bovendien zijn jonge mensen enthousiast, willen zij graag leren en bekijken ze het vaak van een andere kant. Dat levert nieuwe ideeën en verfrissende inzichten op. Bouwteam P&O zet jonge mensen daarom graag in als projectmedewerker naast een ervaren, senior projectleider.

Onze specialisten